Fotografing

professionel fotograf

Professionel Fotograf

 Packshot-fotografering,  indendørs-fotografering, 360-graders billeder eller portrætbilleder, så kan jeg levere professionel fotografering til fair priser.

Mange af mine billeder bliver brug i forbindelse med annoncering på bl.a Facebook og jeg fotograferer primært til online brug, og jeg har leveret hundredevis af billeder til tilfredse kunder.

Ønsker I lidt kosmetiske korrektioner, som retouchering af rynker eller trætte øjenlåg, klares dette også i efterbehandlingen, men jeg anbefaler som regel at stræbe efter et naturligt udtryk, frem for modebladenes stylede motiver, da denne type billeder let mister sin troværdighed.

Jeg arbejder hurtigt, og ofte kan I få jeres professionelle billeder leveret allerede samme dag som de er skudt, og i forskellige formater, der passer til jeres digitale platforme.

Kontakt mig

Vil du have et tilbud på fotografering eller har du spørgsmål, så kontakt mig gerne via kontaktformularen herunder. Du kan også starte en live-chat med mig, og vil du se nærmere på priser for billeder, så klik herunder.

Se priser