fbpx

Lær at lave video PÅ SEKS TIMER

Vil I tage hånd om jeres egen

videoproduktion?

I takt med det voksende behov for mange typer video til  bl.a. hjemmesider, sociale medier, YouTube videoreklame, så ønsker stadig flere firmaer og organisationer, at have interne kompetencer til at producere videoerne.

Det er nemlig ofte dyrt og tidskrævende at udlicitere alle sine videoopgaver, og forudsætningerne for DYI-videoproduktionen er fuldt til stede. 

Godt kameraudstyr kan erhverves til fornuftige priser, og selv enkle opsætninger som en iPhone monteret på en tripod med en tilsluttet mikrofon, kan give  fine videoer, men selv med godt tilgængeligt udstyr kan det være uoverskueligt at vide hvor man skal starte, 

Med Mund zu Mund Mediasvideokursus kommer I godt i gang, og kan gode videoer efter få timer, og kan samtidig navigere uden om de mange tidskrævende faldgrupper, som produktion af video er så rig på.

Læs om kursusindholdet herunder og hvordan I kan spare mange penge ved selv at lave video ↓

video undervisning intensiv

SEKS TIMERS INTENSIV UNDERVISNING I VIDEOPRODUKTION

Vores komprimerede kursus I produktion af video, er rettet mod jer med ingen eller begrænsede erfaringer i at optage, redigere og publicere video.

På kurset gennemgår vi de grundlæggende og vigtige metoder til at planlægge, optage og redigere en god video til eksempelvis Facebook, YouTube, Instagram, Facebook annoncering eller hjemmesiden. 

Efter kurset har I forudsætningerne for at optage, redigere og publicere bl.a. instruktionsvideoer, optage interviews, lave behind the scenes- eller underholdende stemningsvideoer.

opstart af videoproduktion

Taktiske og praktiske overvejelser ved opstart af egen videoproduktion, valg af udstyr, vælge et realistisk niveau, mål og målgrupper

videoformater

Lær formater som interview, action, underholdning, instruktionsvideo, reklamevideo, behind the scenes.

Planlægning og forberedelse

Valg af lokation, planlægning af scener med storyboard, udstyrslisten, statister mm.

Optagelse

Lysforhold, billedkompositioner, kameraindstillinger, lydindstillinger, håndholdt, stativ, checklister

redigering

Introduktion til redigeringssoftware, grundlæggende redigeringsprincipper, overgange, grafik, lyd-, lys- og farvejusteringer, valgt af formater

publicering og resultatmåling

Valg af Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, Snapchat, Messenger eller WWW. YouTube analytics, Facebook Analytics og insig

investering

Inkluderet i prisen:

6 timers intensiv workshop fuld af praktiske øvelser med kameraoptagelser og redigeringsprogram
__
Træning i den type video I ønsker at kunne producere efter kurset
__
Undervisning i at lave video der får mange visninger og interaktion
__
Manualer og tjeklister i kursusmappe
__
Op til 8 deltagere
__
Undervisers transport til jeres kursuslokale i hele DK
__

12.500.00 dkr

Et enkelt

Kursus i videredigering og videoproduktion

Bestiller du en videoer hos en professionel producent af video, så starter priserne ofte ved 10.000 kroner.
Nogle af disse videoer kan du selv lave efter kurset, så det er i det lys du skal se investeringen for videokurset.

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål. Vi lover et hurtigt svar.

kursets indhold

Udstyr video undervisning kursus

Kamera, udstyr og redigering

Vi gennemgår det kameraudstyr, som I behøver for at lave gode videoer, med primært fokus på video med smartphonen, men vi kan også inddrage mere avancerede videokameraer efter behov.

Vi ser på mikrofoner, lys, baggrunde, tripods og andet enkelt udstyr, der løfter niveauet på jeres optagelser.

En vigtig pointe på kurset i videoproduktion er, at udstyret I anvender skal være enkelt at betjene. Gode videoer kan nemlig sagtens laves på enkelt udstyr, og vi hylder princippet om at less is more.

workshop video undervisning produktion video

FORMATER OG PLANLÆGNING

Videoerne man laver bør understøtte de mål man har for markedsføringen og kommunikationen.

Vi gennemgår derfor en række formater  der udmærker sig på hver sin måde, som social media videon til fansene på Facebooksiden, instruktionsvideoen til hjemmesiden elller reklamevideoen til annoncering på Instagram. Har I ønsker om at vi arbejder med specielle formater, så gør vi selvfølgelig det.

I lærer også de vigtige forudsætninger for at kunne instruere folk foran kameraet, så de medvirkende er afslappede og naturlige når der trykkes på recordknappen.

Kursus i videoredigering videoproduktion

videoredigering

Til at klippe de optagede scener sammen der findes der en række gode og enkle videoredigerings-programmer der er lette at arbejde med og samtidig har de nødvendige funktioner som indbyggede videoskabeloner.

Vi gennemgår principperne i videoredigering, og I lærer at klippe scenerne sammen, lave overgange, lægge grafik, titler, musik og undertekster på samt at lave enkle voice-overs.

Når en video er færdigredigeret, så skal den publiceres, ofte til YouTube, Facebook eller Instagram. Vi gennemgår derfor hvilke slags videoer der passer til de forskelige kanaler, og hvordan I kan justere dem, så de giver fleste mulige interaktioner og følgere.

AFSTEMNING AF FORVENTNINGER

Baseret på erfaring, er dette hvad du kan forvente af kurset i videoproduktion

Nivieauet er tilpasset folk med ingen eller kun lidt erfaring i at lave video
100%
Mange praktiske øvelser med kamera og redigering
95%
Deltagernes evne til efter kurset at kunne optage og redigere gode, korte videoer
90%
Kurset giver kompetencer i at lave videoer til sociale medier og YouTube
98%

Udtalelser fra tilfredse kunder

Hej Kristoffer. Synes lige, du skal vide, at jeg er meget tilfreds med dagen i dag. Det var et passende niveau, og min fornemmelse er, at vi alle fik noget ud af det. Du var pædagogisk og satte fokus på en meget fin måde. Tak for det.
Christine Holm Donatzky​
kommunikationschef,
Erhvervsskolen Nordsjælland
Vi har brugt MzM til at lave film til to forskellige virksomheder. Corety AB og Qvesarum AB. Kristoffer er engageret og lydhør. Vi er glade for slutresultatet og tak for tålmodighed med alle de nye ideer vi fik undervejs;)
Emil Linderberg
CMO, Qvesarum AB
Yoga Kendra har fået stor hjælp med Facebook marketing med billeder og videoer.
Sasha Veldman
Ejer, Yoga Kendra

Referencer

newlogo1

Om bureauet

Mund zu Mund Media er specialiseret i markedsføring med video på sociale medier som Facebook og Instagram. Vi producerer reklamevideoer til vores kunder, og sørger for at de bliver set af tusinder ved hjælp af bl.a. Facebookannoncering.

Vores styrke er ekspertise inden for både videoproduktion såvel som i markedsføring med betalt annoncering på Facebook, Instagram og YouTube .

Med tusinder af timers erfaring har vi lært af vores succeser men også fejl, og den er på den baggrund vi opbygget vores kursus dels i produktion af video samt vores kursus i annoncering på Facebook og Instagram .

De to kurser kan tages uafhængigt, men vi anbefaler at kombinere begge kurser, da gode videoer oftest kun bliver set af mange, hvis de indgår i betalt annoncering. Samtidig er annoncering på Facebook og andre sociale medier ikke effektivt uden gode videoer.

Kontakt os

Telefon

+45 53272828

Email

kontakt@mundzumund.dk

CVR

37032352

Addresse

Mund Zu Mund Media, Industrivej 38E, 4000 Roskilde, DK

FÅ NYHEDSBREVET OM VIDEOPRODUKTION OG MARKEDSFØRING

Nyhedsbrev kursus i video og annoncering facebook