fbpx

Kurser og workshops

Kursus Facebook annoncering

Lær annoncering på Facebook på seks timer

Ønsker I at tage hånd om jeres annoncering på Facebook og Instagram internt, og vil I sikre jer en god start på annonceringen, så I undgår at spilde tid og penge?

 

Måske har I allerede prøvet kræfter med Facebookannoncering, men fornemmer at der er muligheder som I overser. Måske I Synes at det er svært at forstå hvordan man måler resultaterne?

Så er vores intensive kursus i annoncering på Facebook og Instagram for jer, og på seks timer sidder I selv ved computeren og lærer bl.a:

  • At oprette annoncekampagner via Facebooks annonceværktøj, Ads Manager
  • At lave annoncer til specifikke målgrupper baseret på bl.a. interesser, køn, alder og eventuelle besøg på jeres hjemmeside og Facebookside.
  • At vælge mellem Facebooks- og Instagrams forskellige annonceformater, og hvordan man bruger billeder og videoer i annoncerne
  • At vælge realistiske budgetter, og hvordan man på en overskuelig måde måler resultaterne

Facebook Instagram annoncering kursus

Pædagogisk og tydeligt

Vi gør meget ud af at alt forklares i et pædagogisk og tydeligt sprog, og at deltagerne i løbet af kurset selv opretter nogle annoncer.

Antal deltagere

Vi bestræber os på at undervise mindre grupper, så der er tid til individuelle spørgsmål, og I kan tilmelde op til seks deltagere

Investering

I betaler 11.500 kr. ex inklusive skriftligt kursusmateriale og tilgang til en række instruktionsvideoer, så man kan gense de forskellige teknikker fra kurset.