Om

Når entreprenør rimer på kommunikatør

Ideen til Mund zu Mund Media voksede frem under mit masterstudie i Cross Media Communication, og for to år siden blev min konsulent- og videoproduktionsvirksomhede en realitet, med en mission om at hjælpe virksomheder til at blive se og hørt på nettet, så de kan sælge mere.

Hvis jeg skal uddybe det mission statement, så vil jeg i min markedsføring styrke de personlige bånd mellem virksomhedens medarbejdere og dens kunder, igennem en personlig og afvæbnende kommunikation gennem videoer og billeder. Jeg gør ofte mennesker til midtpunktet i mine videoer og billeder, da den tillid og troværdighed der herved skabes, spiller en stor rolle når en kunde skal vælge hvor han eller hund vil købe et produkt eller en ydelse.

Udvalg af mine kompetencer og uddannelser

  • Fotograf og videoproducent
  • Master i Cross Media Communication
  • Bachelor i sundhed og ernæring
  • Certiciferede business coach fra CoachU i London
  • Merkonom i HR og ledelse fra Niels Brock
  • Køkkenchef
  • Mindfulness-instruktør

Billeder af mig og mine nærmeste

Derfor visuel markedsføring

At jeg har fokus på den visuelle kommunikation og markedsføring, skyldes en livslang fascination af teknik og historiefortælling, og jeg har underholdt min omgangskreds med en del rystede hjemmevideoer optaget på DV-recordere (videorecorderne med de små bånd) og redigeret på langsomme computere.

Men de videoer har også givet erfaring og 20 år efter anskaffelsen af mit første videokamera, fascineres og begejstres jeg af de muligheder der er opstået med iPhonen, videokameraer med høj opløsning, YouTube, hurtigt bredbånd, sociale medier og online markedsføring. Det har nok betydet døden for mange traditionelle medier, men for online markedsførings entreprenører som mig selv, er nye muligheder opstået og jeg kan nu anvende min passion for levende billeder i en professionel kontekst.

Mit liv inden det digitale

Inden jeg begyndt og tale i søvne om online markedsføring, videoproduktion og sociale medieannoncer, forfulgte jeg en gammel drøm om at blive kok, og igennem en årrække arbejdede jeg som køkkenchef hos bl.a. Claus Meyer, hos konsulentfirmaet McKinsey & Co og advokatfirmaet Bech Bruun. Dette er en af årsagerne til at mange af mine film og billeder er af mad og kokke.

Sundhed, ernæring

Madsporet ledte mig videre til en professionsbachelor i sundhed og ernæring, som var et naturligt skridt efter i mange år at have været elitesvømmer, og jeg er som sundhedsdyrker både på den fysiske og mentale plan, meget optaget af at kommunikere om sundhed.

De psykologiske interesser

At forstå mennesker handlemønstre og interaktion ledte mig til en uddannelse som mindfulinstruktør og senere business coach, og med disse kompetencer har jeg undervist og coachet over tusinde mennesker i Danmark, Tyskland, England, Sverige, Estland og Norge, og en årrække boede jeg i en kuffert med fast adresse i Berlin og senere Stockholm.
Årene som business coach og mindfulnesstræner har givet mig en værdifuld indsigt i hvad der motiverer mennesker, og det bruger jeg i høj grad, når jeg hjælper kunder med at definere deres målgrupper; et helt afgørende element i markedsføringen.

Familiemennesket

Jeg er gift med svenske Sasha og sammen har vi Sofus på ni år, og jeg køber til 100% det der med at der bag enhver succesfuld mand, står en succesfuld kvinde. Sasha er selv succesfuld entreprenør, og giver mig god sparring i min proces med Mund zu Mund Media.

 

Kristoffer