Priser

“Hvad koster det..?”

Ønsker du en video fra din virksomhed eller nogle billeder af dine produkter, så finder du vejledende og meget konkurrencedygtige priser, ved at klikke på linksene herunder.

Skal du promovere et konkret tilbud eller en special begivenhed, og vil du købe en komplet reklamekampagne på sociale medier, så leverer jeg video, billeder, teknisk opsætning af annoncer på bl.a. Facebook og Instagram og en efterfølgende resultatrapport.

Vil du vide hvad det koster at fange dine kunders opmærksomhed på YouTube, så se på priserne for YouTube reklamevideoer.

“Hvorfor skriver du priser fra..?”

Når vi indgår en samarbejdsaftale stræber jeg efter at give dig så tydelige og transparente priser som muligt. Men da specielt videoproduktion er en kompleks og tidskrævende proces, må jeg tage højde for at du som kunde måske har specielle ønsker til din video, din reklamekampagne eller dine billeder.

Det kan være tidskrævende videoeffekter, optagelser i afsides omgivelser eller ønsker om mere end to  efter-redigeringer, hvilket logisk trækker prisen op.

Vi aftaler dog altid en basispris på vores kontrakt, og jeg holder dig opdateret på omfanget af et eventuelt ekstra timeforbrug, så du ikke bliver overrasket over den endelige fakturas størrelse.

“Hvordan kan du holde så lave priser?”

Mund zu Mund Media er et online bureau der arbejder med udenlandske designere, videoproducenter og udviklere der løser mange opgaver for mig i høj kvalitet men til lave priser