Priser

“Hvad koster det..?”

Ønsker du en billig reklamevideo eller billeder fra en professionel fotograf, som du kan bruge til bl.a. Facebookannoncering, Instagramannoncering eller til YouTube reklamevideo, så finder du vejledende og meget konkurrencedygtige priser, ved at klikke på linksene herunder.

videoreklame, facebook annoncering, facebook annonce, restaurantvideoreklame, facebook annoncering, facebook annonce, restaurantvideoreklame, facebook annoncering, facebook annonce, restaurant

Skal du promovere et konkret tilbud eller en special begivenhed, og så leverer vi video, billeder, teknisk opsætning af annoncer på bl.a. Facebook og Instagram og en efterfølgende resultatrapport.

“Hvorfor skriver du priser fra..?”

Når vi indgår en samarbejdsaftale stræber jeg efter at give dig så tydelige og transparente priser som muligt. Men da specielt videoproduktion er en kompleks og tidskrævende proces, må jeg tage højde for at du som kunde måske har specielle ønsker til din video, din reklamekampagne eller dine billeder.

Det kan være tidskrævende videoeffekter, optagelser i afsides omgivelser eller ønsker om mere end to  efter-redigeringer, hvilket logisk trækker prisen op.

Vi aftaler dog altid en basispris på vores kontrakt, og jeg holder dig opdateret på omfanget af et eventuelt ekstra timeforbrug, så du ikke bliver overrasket over den endelige fakturas størrelse.

“Hvordan kan du holde så lave priser?”

Mund zu Mund Media er et online bureau der arbejder med et internationalt netværk af freelance designere, videoproducenter og udviklere der løser mange opgaver for mig i høj kvalitet og til lave priser