Videoproduktion

God video motiverer til køb

Video hos Mund zu Mund Medias er produceres med fokus på at styrke din markedsføring og øge dit salg, og inden opstart af en videoproduktion aftaler vi om du vil markedsføre til et helt nyt publikum, eller til eksisterende kunder.

Videoformaterne skal tilpasses mål og budskab, og herunder ser du en række eksempler på videoer der egner sig godt til at bygge en indledende relation til kommende kunder. Hvis du primært er interesseret i at anvende video til annoncering og mere konkrete salgsbudskaber, så gå til se priser og eksempler her.

man skal altid vælge en video der passer til hvor langt kunden er i sin købsbeslutning

Overordnede mål

Video hos Mund zu Mund Medias er produceret med 3 overordnede mål for øje:

  1. At skabe et positivt indtryk af din virksomhed hos den potentielle kunde
  2. At fortælle seeren om fordelene ved din service eller dit produkt
  3. At vise hvilket næste skridt der skal tages (call to action) for at vide mere om, eller for at købe produktet eller servicen.

Der kan være forskel på vægtningen af de tre punkter, og man skal altid vælge en video der passer til hvor langt kunden er i sin købsbeslutning. Skal der markedsføres til en person med et ubevist behov, eller har din potentielle kunde en meget specifikt definition om hvad han eller hun har behov for?

Hvis du vil markedsføre til kunder der er nærme en beslutning om et køb, og som kender sine behov, og måske også dit firmas produkter, skal skal du se nærmere på annoncering eller på YouTube videoreklamer. Denne markedsføring er mere direkte i sin opfordring til køb.

Videoformater

I Mund zu Mund Media leverer vi video der dækker mange behov: Video til Facebook- og Instagramannoncer, videoer skåret til YouTube reklamer, videoer til sociale medier, videoer til hjemmesiden, explainervideoer eller bevægelig grafik. Du er velkommen til at se på videoeksemplerne her eller på priseksemplerne.

Sådan foregår produktionsprocessen

Processen fra planlægning til færdig video er smidig og effektiv, og du slipper en lang og dyr produktionsproces, hvilket er en af de tydelige fordele ved at arbejde med en freelance videoproducent. Jeg producerer også dine videoer til meget fair priser, og kan ofte levere den færdige resultat inden for en uge.