fbpx

Videoproduktion gammel

reklamevideo video produktion

Video der understøtter marketing og salg

Mund zu Mund Medias videoer understøtter din virksomheds marketing og salg, og vi hjælper gerne med at lave korte engagerende reklamevideoer til sociale medier og til annonceringskampagner på bl.a. Facebook, Instagram og YouTube

Vi har 3 slags videoproduktion, en hvor vi filmer og klipper alt, en hvor vi klipper dit eget videomateriale til en god video, og endelig laver vi videoer baseret på stockphoto af høj kvalitet.

Selvfølgelig kan vi kombinere de tre typer, afhængig af dit behov og budget.

Igennem vores samarbejde med en række udenlandske, professionelle freelancere med speciale i videoproduktion og redigering, kan vi levere video i høj kvalitet, til hurtig levering og med god personlig service.

Inden opstart af en videoproduktion gennemgår vi din videostrategi, og vi rådgiver om valg af videoformater, så de understøtter de kommunikationsmål du ønsker at opnå.

Vi tror på, og har erfaret, at jo højere troværdighed dit brand har, jo mere er mennesker tilbøjelige til at købe, og gennem at skabe en personlig relation virksomheden og dens kunder, kan troværdigheden styrkes enormt. Video er det nok bedste medie til at skabe dette bånd, og vi stræber jeg efter en personlig og afvæbnende kommunikation, der gør ofte mennesker til midtpunktet i markedsføringen.

Tags – videoproduktion, videoproduktion i denmark