360 graders billeder

Tag din kunder med på en virtual tour

Mange eksperter spår at 360 graders billeder vil eksplodere i popularitet og anvendelse, og det kan være en god idé at hoppe på vognen nu, hvor formatet stadig er nyt for mange.

360 graders billeder kan uploades på jeres virksomheds Google-oplysninger eller Facebookside, og giver seerne en livagtig oplevelse af jeres virksomhed indefra. Kombinerer man flere billeder via et specielt software, kan du tilbyde virtuelle ture, hvor man går igennem lokalerne, som vi kender det fra Google Streetview og ikke mindst fra mange ejendomsmægleres firmaer.

Du kan se et eksempel her 

Så vil I give jeres kunder et ekstra godt indtryk af jeres lokaler og styrke båndet til jeres virksomhed, så anbefaler jeg 360 graders billeder, som I kan uploade til hjemmesiden, til jeres virksomheds profil på Google, og til Facebook.

Billederne tager jeg i din butik, restaurant eller virksomhed med vidvinkelobjektiv på specielt kamerastativ der sikrer perfekte vinkler. Herefter efterbehandles billederne og klippes billederne sammen i PtGui, som er software designet til at klippe 360 graders billeder, og skal vi lave en virtuel tour med flere sammenklippede 360-graders billeder, anvender jeg Krpano, der som PtGui er de programmer som professionelle og seriøse fotografer anvender.

Hvis du vil vide mere om 360 graders fotografering og virtual tours så send mig gerne en mail via linket herunder eller lad os tage en live-chat. Du kan se priser under linket her