fbpx

YouTube videoannoncering

annoncering facebook reklame youtube

Annoncering med videoreklamer på verdens næststørste søgemaskine

Der ligger guld gemt for de virksomheder der giver sig i kast med videoreklame på YouTube, og som formår at ramme den rigtige målgruppe. Lykkes det kan især mindre lokale virksomheder få meget høj return on invenstment til priser der ligger LANGT under niveauet for almindelige TV-reklamer – og med høj og målbar effekt.

Effektive YouTube videoreklamer er dem folk vil se videre også efter de 5-6 obligatoriske sekunder, og som er del af en gennemtænkt re-marketing plan, der sørger for at potentielle kunder gentagne gange eksponeres for din video, eller versioner af den, indtil de køber.

Mund zu Mund Media leverer korte reklamevideoer som målgruppen ikke klikker væk fra, og vi tager hånd om planlægning, videoproduktion, teknisk opsætning og publicering af din reklamevideo. Du skal bare læne dig tilbage og se effekterne af din investering

Sådan fungerer YouTube videoreklame

YouTube videoreklame findes i tre typer videoreklamer

  1. TrueView – Instream ads
  2. TrueView Video discovery ads
  3. Bumper ads

Instream ads er de videoreklamer der optræder inden en video, og som kan skippes efter fem obligatoriske sekunder, og man betaler først efter at reklamen er set over 30 sekunder. Herved får man 30 sekunders gratis reklame, hvis folk klikker væk inden dette tidsrum, som giver instream reklamerne en stor fordel.

Discovery ads hed tidligere in-display ads og er videoannoncer der optræder i forbindelse med søgning på et emne i YouTubes søgefelt. Det er altså en videoreklame som en person aktivt skal klikke på for at se indholdet, og de der klikker må derfor betragtes som mere potentielle købere af produktet eller servicen.

Bumper ads er YouTubes nyeste og korteste format inden for videoreklame, og reklamerne er højst seks sekunder lange, og ligger foran almindelige videoer, uden at der kan klikkes væk.

Hvilke formater der er bedst er der ikke noget entydigt svar på, og det afhænger af produktet, målet for annoncen og budgetet, men mange rapporter peger dog på, at annoncer der giver mulighed for at klikke væk, bliver opfattet mere positivt end de påtvungne reklamer.

Videoreklamerne publiceres via Googles avancerede annonceplatform AdWords, og man har dermed hele Googles annonceapparat og detaljerede viden om sine brugere til rådighed. Dette giver annoncørerne mulighed for at målrette og spore effekten af sine annoncer med meget høj præcision.