Brugt 15.000 kr. på en video som ingen ser?

Not on our shift!

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for professionel videoannoncering på Facebook, Instagram og YouTube. Har I allerede billeder og video, så får vi dem ud til din målgruppe med effektiv social media anoncering.

Danskene er på sociale medier flere timer om dagen.

Udnyt de enorme muligheder der er i at annoncere på verdens største sociale medier og streamingtjeneste, YouTube, og få trafik til hjemmesiden, leadgenerering og konvertering, som mange af vores kunder allerede nyder godt at.

Vi hjælper fra start til slut – fra idéudvikling til færdig produktion af annoncer, teknisk opsætning og produktion af videoreklamer, så dine annoncer fremstår flotte, seriøse og professionelle.

Design

Vi designer annoncerne til Facebook mf. i forskellige formater og kommer med forslag til tekst og overskrifter. Helst vil vi levere komplette reklamevideo-annoncer, da de har den bedste effekt.

rådgivning i marketing

Vi rådgiver om bedste anvendelse af annoncer, som valg af målgruppe, budget, annonceformater, videoreklame og periode for Facebook-, YouTube- eller Instagram-annoncering

Rapport over resultater

Vi giver vores kunder en overskuelig rapport over resultaterne, så man kan se hvor meget, man har fået for jeres annoncering på Facebook mf.

Konsulenter til rådighed

Vi svarer hurtigt på telefon, email og messengerchat. Det ligger os på sinde at være tilgængelige for vores kunder.

Eksempler på annoncer

Resultater sort på hvidt

7000
Minutters video

Så mange minutter er vores videoannoncer for kunder blevet set

8000
Annonceklik

Så mange gange er der klikket på vores kunders annoncer

1000000 kr
i øget omsætning

Så meget ekstra omsætning har vores annoncer genereret for vores kunder

* Tal per april 2018. Omsætning er beregnet i brutto

Planer

De bedste resultater får I, når vi samarbejder over en længerevarende periode. Annonceringsarbejdet bliver nemlig bedre over tid, efterhånden som man lærer sine målgrupper bedre at kende.

Vi tilbyder en opstartspakke, hvor vi arbejder sammen over tre måneder, til en fast månedlig pris. Hertil skal der lægges omkostninger til annoncebudget og en eventuel investering i videoreklame.

Online annoncering

kr 2990
Per måned i tre måneder
  • 1 kampagne per måned
  • Vælg mellem Facebook + Instagram eller YouTube
  • Vi tager os af al det tekniske med opsætning og indstilling af annoncekampagnerne
  • Vælg mellem mange flotte kreative formater
  • Tæt samarbejde med en konsulent, der rådgiver jer bedst muligt.
  • Garanti for resultater og en overskuelig månedlig rapport med resultater for annoncering

Nogle glade kunder

Kristoffer har lavet en helt fantastisk video af mine frisørsaloner. Professionelt og gennemført lavet, og han forstod det udtryk af salonen vi ønskede og få frem. Og vi fik samtidig en god sparring, så alle var tilfredse med resultatet. Kan kun gi min bedste anbefaling.
Mund zu Mund Media har assisteret vores Facebookannoncering, og har skaffet os gode resultater.nnn
Vi har använt MzM till att göra film till två olika bolag. Corety AB och Qvesarum AB. Kristoffer är engagerad och lyhörd. Vi är supernöjda med slutresultatet och tacksamma över tålamodet med alla nya ideér vi fick längs vägen;)