Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/mundzumund.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Videoreklame - Mund zu Mund Media

Man kan sgu´ da stå for sin egen videoproduktion!

Vi er ikke helt uenige, men har man ikke har den nødvendige erfaring, bliver videoproduktionen hurtigt tidskrævende og resultatet sjældent ret godt.

Så hvis din virksomhed ønsker at optræde professionelt, så fokusér på det I er bedst til og overlad produktionen af video til os.

Hvordan producerer man en videoreklame eller anden slags video, som mennesker gider at se i deres over-informerede hverdag? Det har vi ekspertise i, og som professionelle videoproducenter arbejder vi med manuskripter, storyboards og minutiøs planlægning af indholdet. Vi har ekspertise i at filme spændende scener, sætte godt lys, lave god lyd, instruere mennesker, klippe i komplekse redigeringsprogrammer og sørge for den endelige farverredigering. Men frem for alt sætter vi os ind vores kunders behov, inden vi sætter apparatet i gang.

Eksempler på videoer fra Mund zu Mund Media

Videoreklame til marketing

Vi leverer video til store som små, men de fleste af vores videokunder er små og mellemstore virksomheder, der skal bruge video til markedsføring. Vores videoer er derfor ofte fokusererede på at præsentere et produkt som Dynamostol og Qvesarum eller en service som klipning hos Mohair.

Et samarbejde om videoproduktion indebærer

Indledende planlægningsmøde​

Vi mødes altid og afdækker vores kunder ønsker og behov, så vi har et fælles foksus med produktionen af reklamevideo eller anden slags video vi bliver enige om

Storyboard og manuskript

Efter det indlende møde modtager i et storyboard, med en visuel fremstilling til hvordan videoen nogenlunde skal se ud. Herefter udarbejder vi et manuskript, der beskriver scenerne og eventuelle replikker.

Videoudstyr

Vi optager på udstyr i den øvre prisklasse og i 4k opløsning så billedematerialet bliver af høj kvalitet. Vi anvender desuden steadycam, lysfiltre, sliders, lamper og gode mikrofoner til at gøre optagelserne stilfulde og med et professionelt udtryk.

Instruktion

Langt fra alle føler sig bekvemme foran kameraet. Vi giver os tid til at instruere de medvirkende og skabe en tryg stemning for alle. Det giver de bedste videoer.

Grafik og effekter

Videoerne redigeres i Adobe Premiere Pro og After Effects, hvor vi sørger for bløde overgange, tekst, motion graphics og farveredigering.

Rådgivning

Vores højeste ønske udover glade kunder er at videoerne bliver set af så mange som muligt. Vi kan rådgive om effektiv markedsføring med video, hvis det ønskes.

Nogle glade kunder

Kristoffer har lavet en helt fantastisk video af mine frisørsaloner. Professionelt og gennemført lavet, og han forstod det udtryk af salonen vi ønskede og få frem. Og vi fik samtidig en god sparring, så alle var tilfredse med resultatet. Kan kun gi min bedste anbefaling.
Til vores vinsmagning i Operaen producerede Mund zu Mund Media fine videoer fra arrangementet. Vi skal sikkert fremover anvende mere video i vores markedsføring


Vi har använt MzM till att göra film till två olika bolag. Corety AB och Qvesarum AB. Kristoffer är engagerad och lyhörd. Vi är supernöjda med slutresultatet och tacksamma över tålamodet med alla nya ideér vi fick längs vägen;)